dimarts, 23 de desembre del 2008


Quan ets un friqui del surf i veus això en els mapes de previsió d'onades et poses nerviós. Molt nerviós. Vol dir que s'acosta un temporal d'aquests que fan història, amb onades de fins a quatre i cinc metres. Vol dir que els llocs on no ha trencat en tot l'any trencaran, i tindràs onades increïbles. Vol dir que la corrent serà bestial o sigui que suaràs tinta. En resum, vol dir que durant tres o quatre horetes seràs molt i molt feliç. Si no acabes estampat a les roques, es clar.




Mentre esperem aquesta bestiesa d'onades (la festa comença el dia 25 a la nit) res millor que firmar encara més calendaris. Si senyor! demà al matí els bombers serem al mercat de la Boqueria de Barcelona venent i firmant els pocs calendaris que queden. Sembla mentida que s'estiguin a punt d'acabar. Amb la vergonya que em feia al principi, i ara fins i tot li estic agafant carinyo a la meva horrorosa foto.

Tornant a les coses importants: per anar fent boca del què pot passar divendres, una foto que ha fet un noi de Barcelona de la platja de la barceloneta, el dia 28 de novembre (ara fa un mes). Fixeu-vos en els surfistes de l'esquerra per mesurar aquesta bestiesa d'onada! Pels que diuen "però si al mediterrani no hi ha onades!!"