diumenge, 28 de setembre del 2008

El comiat d'en Joel Bueno!!

Els precedents havien marcat un nivell molt i molt alt. El de l'isma fent esqui aquàtic fora de l'aigua, el d'en Verdaguer amb presencia tant de l'helicopter del SEM com dels antidisturbis de la urbana de Girona... però el comiat d'en Joel Bueno no va decepcionar.
El matí de dissabte va començar amb el segrest d'en Joel, que innocent se n'anava a casa la seva mare. Ens va trobar a tots amagats al vestíbul de l'edifici, on una estona abans haviem fet petar la xerrada amb la senyora de 80 anys que viu als baixos, que no acabava d'entendre què hi fèiem allà 30 tios cridant com babuins a les 9 del matí. Quan va arribar la víctima el vam tirar a terra i li vam treure els pantalons, i el vam fer anar fins a les preses corrents. A mig camí li vam fer treure la samarreta. Al cap de mitja hora, quan va arribar al "circuit" vam començar les tandes de la cursa!! Vam comprar cinc pocket bikes per internet, de lo millor que ha fet la pinya: va ser tot un matí d'adrenalina, caigudes, avaries vàries i moltes rascades. De totes maneres anàvem molt ben protegits, amb genolleres d'anar amb patins. I molt bona assistència: cada cop que el nuvi acabava una ronda ja tenia un got de ratafia preparat, i pobre d'ell que no se'l bevés fent sant hilari... i va córrer totes les rondes!
Al migdia vam anar cap a veinat cirera on vam fer una paella que va sortir molt bona, si no fos pels milions de mosques que inexplicablement hi havia. Em sembla que no havia vist mai tanta mosca junta. Va ser la bona excusa per marxar aviat cap a Joanetes a fer la baixada amb plàstic 3.0. Aquest cop no hi havia fairy i es notava, ja que ningú va acabar a l'hospital. En Joel una mica coix però cap problema, l'alcohol tot ho cura i tot ho fa oblidar.
A les 8 va marxar l'autobus a sopar i de festa a Sils, sense mi, perquè avui treballava. Entrant de guàrdia a les 7 hem trucat a en Jordi Batlle, que encara estaven esmorzant, per demanar-li a veure què tal, i es veu que impresionant. A la festa de Sils hi havia 40 metres de terra de ningú al voltant de la pinya, en Bili estava molt juganer, en Joel amb prou feines parlava...




Aqui tenim el futur nuvi mirant-se les rascades de les cames. Entre això i l'esquena d'en Bili feien una mica de pena la veritat






Aqui m'estreno posant vídeos al blog, i és que aquests no tenen desperdici! Un és de les motos i l'altre de la baixada amb plàstic.








una foto del coorganitzador de l'esdeveniment, en Ferran. Entre ell i en Santi s'ho van currar molt i molt.