dimecres, 1 d’octubre del 2008

Primer dia a NYC

7:15 del mati. Arribem just a la teisa per variar, i ni jo ni el meu germa portem cales. ni un duro excepte els 1000 dolars que m'enduc! Sort d'una anima caritativa que em paga el viatge. Arribant a barcelona paro a la caixa i li pago el bitllet despres de donar-li mil gracies, i marxo pitant cap a Sants estacio. Alla em trobo els dos babuins amb els quals estare viatjant aquests dos mesos, l'albert i en claudi. Anem a esmorzar i despres tranquilament cap al tren per anar a l'aeroport, on descobrim que si perdem aquell que tenim a davant perdem els vols. Corrent per sants altre cop. Finalment arribem a l'aeroport, molta seguretat i moltes esperes fins que ens assentem a l'avio. No anem junts! jo al costat d'un america molt pesat, en claudi al costat d'unes avies molt pesades i l'albert encastrat a la finestra ja que al seu costat hi ha una dona d'uns 180 quilos, tipic producte ianqui!! 9 hores aixi es fan dures, pero sobrevivim. a mes, una dona que viu a filadelfia ens explica com anar a nova york per cap cale (sembla de conya pero es veritat): el ChinaBus!! va del barri xines de filadelfia al barri xines de nova york, conduit per xinesos, ple de xinesos i per !!10 dolars!! el tren en val 70!
Una de les coses espectaculars que he vist es arribar a nova york de nit amb autobus. Es gran, molt gran. Tant gran que sembla mentida. Estem acostumats a les pelicules i sembla fins i tot irreal. Un cop a la ciutat ens instalem al hostel, al cor de manhattan, i anem a fer una cervesa. Ens posem al llit a les deu rebentats. Comprensible amb el canvi horari, era com si haguessim anat a dormir a les 5 del mati haven-te aixecat a les 7 i sense parar en tot el dia!

Avui dia de guiri total: la borsa, l'estatua de la llibertat, la zona zero... hem begut whisky, hem passejat pel central park i per la cinquena avinguda, i hem visitat els bombers mes rancis de tot el planeta. Porto samarretes de bombers de la Generalitat per regalar-los, pero si es porten be. I aquests no se les han guanyat ni de conya! Dema ultima oportunitat i si no els de Washington, que segur que s'ho curren mes. I aquest vespre festa!! Nova york es bastant bonic!!

PD perdo pels accents, el teclat es america i aqui no en gasten (per sort seva) tallo que em quedo sense credit a la maquina!!
PPD quan tingui camera ja penjare fotos, de moment anem amb el mobil d'en claudi. Dema shopping!