dilluns, 20 d’octubre del 2008

A ull obert!!

Ahir a la tarda vam tenir una sessió de surf accidentada! L'albert es va clavar la punta de la planxa a l'ull. Una cosa que sembla impossible però va passar. Bé, no ben be a l'ull sinó una mica a sobre, es va obrir la cella i part de la parpella. Anem cap a l'alberg i de casualitat (es que n'hi ha que tenen sort...) ens trobem els nous veins de l'habitació del costat que endevina: són metges i porten una farmaciola que sembla un quirofan ambulant.


Agafem l'Albert i el posem sobre una de les taules del menjador, i apa, pinces, fil, agulla, i a cosir! primer li van treure un tros de fibra que li havia quedat clavada i després li van cosir. I apa, dos dies sense surf! jejeje així ens farà fotos, que gairebé no en tenim quan surfegem.


A part d'això la resta tot bé. Els mosquits m'estan massacrant tot i que dormo amb mosquitera i tot banyat en relec. Comensso (o sento, no troba la c trencada) a pensar que hi ha algo més que mosquits, com ara pusses assessines o aranyes xucladores de sang o algo així.. no és normal! i només em piquen a mi! l'Albert i en Claudi dormen tant tranquils sense mosquitera ni relec i res!

A part dels vampirs, avui canviem d'alberg per anar a un de Santa Teresa perquè les onades són millors, cada cop hi ha onades més grans i volem estar més a prop de la platja, ja que on estem ara no és el millor lloc per surfejar. Ens han recomanat un lloc Que sembla molt guapo, Casa Zen. Sona moooolt hipi però ja veurem, potser val la pena.


Ara només falta veure taurons!!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

uix... som les de la uni..ens hem equivocat i hem comentat a l'altre fotu..! xDD
es que estem molt desconcentrades...jejejej

un petó =*

Edu ha dit...

jeje es clar, tot el dia pensant que si això es apoloni o allò és dionisíac... preparades per barraques? uff això em sap greu perdremho, més i tot que les classes d'art medieval!! apa petons des de crosta rica!