dilluns, 22 de setembre del 2008

Una setmana!

Això és el que queda per marxar. Encara no men faig la idea però ja ho tinc aqui, només falten set dies! suposo que em passarà com la resta de viatges: no me n'adono que he marxat fins que he tornat. Sona estrany però passa que marxes i estàs com en un núvol, i no és fins que tornes altre cop a la normalitat que dius "ostia que guapo", i realment et fas el càrrec de què has fet. En part hi ajuda que no penso mai en els viatges abans de marxar. Fa que no et posis nerviós, però també fa que et descuidis moltes coses...

De moment ja tenim hostel reservat a NY i Washington. Ara falta saber on carai anirem a surfejar un cop arribem a San José, perquè hi ha moltes opcions i sembla que totes són bones. Comencem per Nicaragua? comencem per Panamà? o directes a les onades plenes de gringos de Ticoland? millor dretes? esquerres? tuberes? suaus per començar, o ens fotem directe a la boca del llop dels esculls de roca? Costa caribenya o directe a la pacífica? on comprarem les planxes? hi ha trens? autobusos? autoestop? robem una moto?? cal visat per aquests puestos? roba? farà fred? portem mosquitera? portem cales o visa? es segur? ens atracaran per ser turistes? a Nicaragua hi ha turistes? i on dormirem? hi ha hostals o algo? o a casa d'algu? i el mar? es fred? cal neoprè? o portem només banyador? aguantarem gaires hores? i els taurons? n'hi ha o què?

Per sort en aquests viatges la sort t'acaba portant on vol, així que millor no pensar-hi, no?

3 comentaris:

ananda ha dit...

uola, som l'Elisenda i la Núria, les dues vallenques que vam estar a la vostra festa fa uns dies! Ens ho vam passar molt bé, i vam tenir una molt bona acollida vostra, je je! Apa nano de Riudaura, prepara't les maletes i la taula, i molt bon viatge! i vigila amb els taurons, je je!

Edu ha dit...

Ei vallenques!! quan pujareu altre cop? sino no ja baixarem naltros a fer castells!!
records de l'home aquell que passejava a les 6 del demati!

ananda ha dit...

Iepa! Com tens el viatge? Me han dit ke la costa d'aprop de la capital és força calenta durant tot l'any, i que és força possible que us trobeu amb taurons!! Sobre lo dels castells, esperem els vostres reforços, ke ara us toca a vosaltres sortir de la reserva, je je! Apa, ke vagi molt bé el viatget i ja ens informaràs!! De moment, la Núria i jo ens entrenem a tope, ke dissabte tenim un raid a Banyoles!!!