dissabte, 20 de setembre del 2008

i més festes... RIUDAURA!!!


Aquest cap de setmana són les festes de Riudaura! Havent passat festes del tura el cos tampoc està per gaires osties, però no sé per què aquestes festes sempre són bastant hardcore. Normalment sóm poquets (els del poble i uns quants espontanis), normalment bevem molt i normalment anem a dormir molt tard. Des de fa uns quants anys ja és tradicional a les 7 del mati que el meu germà es posi a tocar l'acordeó i tots ballem varies coses, entre elles el tio pep, amb una espectacular posada en escena!
Ahir a la nit teatre, correfoc a càrrec del pimpampumfoc i festa! El correfoc va anar molt be, primer semblava que hi havia poca gent però es va anar animant la cosa, a més que l'escenari és perfecte: els carrers estrets medievals del poble fan que l'efecte de la pirotècnia es multipliqui. A més érem un merder de diables i músics. Ens vam equivocar en el recorregut però al final no es va notar....
La festa de després, de les millors que recordo: Primer Set de Folk, que ens van fer ballar tota l'estona, i després Good to Go, un grup de reggae molt bo, però molt!
Llàstima que jo tenia guàrdia l'endemà... bé, no una guàrdia sencera, sinó fins a les tres (d'aqui un quart d'hora) per cobrir a un bomber que està de jornada reduïda per paternitat. Aquesta tarda dormir una estona i tornar-hi que no ha estat res! M'encanta ser de Riudaura.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

festes de Riudaura, les millors de tota la Comarca!!!!!!!

a cuidar-se!!!!!

Anònim ha dit...

som i serem gent de riudaura... jajaja digues k si muntanya les millors festes tot i que akest anyt ens ha faltat el tiu pep... pk no l'hem ballat? jejej

Salut!!!

Eva