dissabte, 20 de setembre del 2008

Cap de setmana d'oposicions de bombers

Començaven avui al mati amb el teòric, psicotècnic i de personalitat de bombers de barcelona, i continuaven aquesta tarda i demà al matí amb les proves físiques de bombers de la Generalitat. De la nostra colla n'hi ha uns quants: en Bart, en Baio, l'Adrià i uns quants més a les de barcelona i en Masmi, l'Adrià i en Bueno a les físiques de Generalitat. Espero que els hi hagi anat molt bé perquè s'ho mereixen, però avui tenen un dia dur per davant i hi ha molta competència.

Les oposicions de bomber són molt dures, no per les proves sinó per la competència: aquest any 2500 inscrits per a 100 places, o sigui 25 tios per plaça! I 25 tios dels quals 24 han entrenat i estudiat molt. Molta gent no fa res durant tot un any (o dos, o tres) a part de preparar-se les oposicions, cosa que també és una putada perquè et posa presió afegida.

Anar a unes opos és un espectacle. I val a dir que si tu també vols entrar fa una mica de por: el dia de l'exàmen teòric, abans d'entrar, sents gent comentant temes (que entren a l'exàmen) que tu ni tan sols sabies que existien. El dia de l'exàmen físic, veus culturistes amb samarretes de la marató de Nova York, esportistes d'èlit, gent amb uns músculs que tampoc sabies ni que existien (bonys estranys a l'esquena, cames amb bessons gegants)

Però a vegades les aparences enganyen, i tot i que sembla una cosa impossible, entrar de bomber és factible. És el que els dic als meus amics, que li fotin canya i no pateixin que no és tan difícil, que si he entrat jo...








Aquesta és la foto del primer dia a l'acte de presentació de quan vaig entrar. Espero que els meus amics se n'hagin de tirar una d'igual d'aqui poc!!




1 comentari:

Eulàlia ha dit...

jejeje... aketa foto és un buscar a wally... jejeje
ja t'he trobat!!!