dimarts, 19 d’agost del 2008

canícula en calma

Des de fa unes setmanes que la ciutat d'Olot sembla una ciutat fantasma. Des del punt de vista dels bombers vull dir. No hi passa res. Res de res. Això sumat a què aquest estiu no hi ha focs forestals dóna per resultat unes guàrdies bastant tedioses. Ens dediquem a fer pràctiques i entrenar, coses que sempre fan falta, però ja he perdut el neguit aquell d'esperar sentir el telèfon i sortir corrent. Tenim una autèntica sequera de sortides!
Els del GRAE (els especialistes en rescats de muntanya), en canvi, no paren. Excursionistes perduts, ferits, escaladors despistats, barranquistes intrèpids... cada dia tenen una cosa o altra.
Per esbargir-me una mica d'aquest panorama desolador, res millor que una escapada al cantàbric a carregar piles surferes! sortim demà el mati amb en xevi palomeras, la seva xicota i en torrent, i ens espera una previsió ESPECTACULÀ! 3 metres demà baixant fins a un i mig dissabte, amb períodes alts i molt poc vent. Ou ieaaaaaaaaaaaaaa!!!L'únic problema serà potser la gran quantitat de surferus que ara mateix hi ha al cantàbric: tots els d'allà+guiris+catalans. Però mentres poguem agafar alguna cosa jo ja estaré content, que ja toca. Massa sequera d'onades, que aquesta si que és una putada!

1 comentari:

Mohica ha dit...

Això de que no hi passa res..... no és del tot cert!! El que passa és que ens toca als bons!!! Jajjajjajja

Salut, bumberuuu