dimarts, 4 d’agost del 2009

De Vancouver a Whistler

Diumenge amunt i avall, a veure els nostres que competien al TCA. Es tracta del Toughest Competitor Alive, el competidor mes dur que queda viu. Una mena de decatlo a lo bestia, amb bombers aixecant 150 kg de press banca i fent 30 dominades tot seguit... L'unic problema era que ho feien en un dels "barris" de Vancouver, o sigui a una hora i mitja. Ens hi vam passar el dia, i a la nit cap a la platja a veure els focs artificials que feien per celebrar el British Columbia Day. Hi vam anar ben acompanyats amb unes americanes de Seattle que mentre estaven amb nosaltres anaven trucant a les seves amigues per explicar-los que estaven a la platja amb una colla de bombers. Es maco ser bomber a nord america...

I avui al mati la prova de foc: els 50 esquena i 50 lliures. Als esquena he nedat com el cul, i als lliures he nedat molt be. He acabat primer de la meva serie i estava ben content, fins que a la serie seguent han arribat una colla de russos que han rebentat el cronometre. Un ha fet els 50 en 22'50 segons, una animalada. Tot trist pero animat pels meus companys que m'han vingut a veure, es una canya sentir crits des de la grada, l'aficio catalana es la millor!!

I tot seguit, cap a Whistler amb un cotxe que hem llogat per aquests dies! un bomber de la Generalitat, l'Ivan Acosta, esta competint en descens i dual bike, i l'hem vingut a veure. I a fer una mica de descens a la meca, que aixo es acollonant!! estem en un hostel a la riba del llac, amb unes vistes alucinants i al mig d'un bosc ple d'ossos (els animals, perdo per la falta d'accents). Dema anem a matar-nos pistes avall, i si sobrevivim dema a la nit anem a Ucluelet, a Vancouver Island, a fer surf. Les previsions son tremendes: 4 peus amb 6 segons de periode. I poc vent. DE LUXE!!!! fins a la propera, on intentare penjar fotos, que valen molt la pena. Records de part del Team Member of the catalan fire department, com ens diuen aqui!