dilluns, 12 de gener del 2009

Una mica d'acció

Ja feia dies que no escrivia! Aquestes festes de nadal han passat depressa, entre vendre calendaris pels puestus i treure palades de neu per olot, sempre vestit de bomber. I bé, esquiar dos dies, que no tot és feina! Vam estar a la Masella amb dos de la meva promoció i en Sei, horroritzat en veure que anavem a esmorzar de restaurant. Això de cobrar cada mes fa que et canviin els hàbits... tot i que ell també cobra cada mes, i segur que més que jo!

I avui altre cop de guàrdia, sense molts incidents excepte una fuita en una bombona d'oxigen a l'escola d'art d'Olot. Ha estat distret perquè al principi semblava greu i tot, pensàvem que la fuga podia ser d'acetilè, i això si que hagues estat un bon merder. L'acetilè té la curiosa propietat de ser extremadament inflamable i explosiu. De fet, és tan inestable que a les bombones es fa servir diluit en acetona, ja que si no es descompon en una reacció exotèrmica i acaba explotant de mala manera. Però tot i diluit en acetona, la bombona porta una estructura porosa al seu interior per evitar que hi hagi massa molècules d'acetilè juntes, ja que tot i diluit també podria explotar. Un gas maco, eh?

A part d'això i d'una falsa alarma de foc vivenda a Castellfollit de moment no ha passat res més.
El que si que ha passat és algo que no m'esperava: S'han venut TOTS els calendaris, i n'hi havia 10.000 que aviat esta dit. Vam fer l'última jornada de venda al carrer el dia 3 de gener, i ja està. Volíem quedar per reis però es que no ens en quedava cap, es molt fort! bé, a mi m'en queden uns cinquanta, si algú en vol ja ho sap. I per començar bé l'any, una foto del gener!


Bon any nou!