dimecres, 29 d’octubre del 2008

El dia dels bitxos

De bon matí ens desperten monos udoladors, que semblen senglars en zel quan criden, és alucinant. Resulta que tenien una bona festa muntada en un arbre al costat de la nostra habitació, a les 6 del matí. Passem per la cuina a menjar alguna cosa abans d'anar a l'aigua i ens trobem tot el menjar rebentat per la cuina: el vigilant ens explica que hi ha hagut un atac dels mapatxes, i es clar, els nostres kellog's han estat el primer objectiu. Anem a fer surf i ens trobem un iguanot ben gros al mig del camí. Aquest per sort no ens ha atacat. A la tarda segon bany, quan ja s'estava fent fosc va i em pica una medusa a la mà. Hora de sortir, sembla... anant cap a l'alberg pel mig de la selva un grup d'esquirols em comença a tirar llavors de la mida d'una pilota de golf. Vale vale, ja marxo corrent! Al vespre toca menjar sushi, una canadenca s'ho ha currat i n'ha preparat per tothom. Quina sorpresa quan em trobo un insecte pal al plat, de 15 centímetres de llarg, passejant-se tant tranquil sobre el meu sushi. L'hem deixat tot el sopar que es passegés per la taula, era bastant curiós!
Total, qui vol anar en un zoològic podent passar un dia a Santa Teresa!


Bitxos a part, aqui va una foto dels tres barbuts! ens hem promès no afaitar-nos fins el 3 de novembre, i portem així des que vam començar el viatge. La barba comença a cansar perquè és com portar un abric de pells a la cara en ple estiu, estaré bastant content d'afaitar-me. Això ho farem estant a Pavones, ja que demà passat marxem. Autobús fins a San José 9 hores, llavors un altre cap a Golfito 9 hores més, passar la nit allà i l'endemà tres horetes més fins a Pavones, on esperem arribar al mateix moment que les onades. Es tracta d'un punt on només trenquen si el mar és molt gros, a veure si tenim sort ja que es tracta d'una de les millors onades d'esquerra del món. Si l'agafes en un bon dia, pots surfejar uns 800 metres, o sigui un parell de minuts... acabes cansat de cames! Divendres ho sabrem....

1 comentari:

Anònim ha dit...

som les nenes makes de la udg!mmmmh!estem apunt de començar la classe dionisiaca+boja dels gats (i també estem apunt de celebrar l'aniversari de l'ivan, li muntarem una performance a l'hora del descans)
Ja veiem que estas molt a tope! (i molt ben acompanyat)
Teniu cotxe per tornar de l'aeroport a casa pq no us preocupeu que us venim a buscar... jajaja
Tu va a disfrutar i que vagi bé el surf (et trobemmmm a faltarrrrrrrr un pilo, tampoc tant que sino t'emociones)

Records de part de tots!

Un petonas