dissabte, 25 d’octubre del 2008

Anar surfejant....


Ja portem uns dies de monotonia! també s'agraeix quant portes temps viatjant. Havíem passat una setmana al Tranquilo Backpackers, on s'estava de conya però hi havia un problema: estava un pel lluny de la playja de Santa Teresa, on les onades trenquen bastant millor. Vam decidir canviar de lloc en un que en teoria estava més a prop, però ens vam trobar amb uns quants problemes: només ens estalviàvem cinc minuts de caminar (dels 15 que fèiem abans), la cuina era bastant patètica i a l'habitació feia moooolta calor. La part positiva era que hi havia un grup de quinze noies que muntaven festes cada nit. Tot i que d'altra banda, si tens ganes de fer surf i et vols despertar a les 6 cada dia, no és el millor ambient! Així que ahir vam tornar cap al Tranquilo, on ja som casi de la familia!

Les onades, d'altra banda, estan molt i molt bé aquests dies. Avui tenien una força bestial, si t'agafava l'espuma t'estaves una estona sota l'aigua. Hem fet dos banys i estem totalment rebentats! Ara anem a menjar una mica de ceviche (que és peix amb llima i no sé què més) i cap a dormir. Que demà també hi ha onades. Com cada dia!!




















Nous amics: l'Elsa i la Caroline, americana i sueca respectivament, que s'han apuntat a viatjar amb nosaltres, i el Cocoa dulce, el nou substitut del colacao!! A l'etiqueta diu que te n'has de posar dues cullerades, però amb mig paquet tot just començes a trencar el blanc de la llet. Com trobo a faltar el colacao...