dissabte, 18 d’octubre del 2008

Cantant sota la pluja!

No podíem fer gaire res mes... des de feia quatre dies que no parava de ploure. Ni un moment. Però ploure vol dir un xàfec constant! Ens vam quedar sense internet i telèfon, i fins i tot es va ensorrar un pont del camí cap a Cóbano, o sigui que estàvem aqui aïllats. Però de cop ahir va sortir el sol, i encara hi és! Les onades, que aquests dies eren dignes d'un temporal bestia de llevant, s'han anat perfilant (lining up com diuen els gringos) i mica a mica ja anem tenint un mar mes decent. Encara hi ha una mica de vent de mar que fa que no sigui perfecte, però tenim esperançes que dilluns canvii la cosa, i disfrutar d'algunes sessions èpiques. Com que no hi ha gaire a explicar, aqui van alguns fets curiosos de Costa Rica en general:

- Bitxos: Hi ha de tot i variat, i et passen pel costat tranquilament. Iguanes gegants, esquirols, aranyes, serps, peixos, crancs...
- Si no trobes parella sempre la pots llogar.







O això es el que vam entendre...







- Costa Rica es el pais dels gossos, estan per tot arreu i sempre tenen gana. A nosaltres no se'ns acosten perquè ens veuen amb mes gana que ells...








- Patriotisme: ells no celebren el dia de la patria, sino el Mes de la Patria (tot el setembre)
- Algunes de les onades d'Hermosa eren, segons els inaquis, "Bonebreakers". Ho vaig entendre al cap d'uns dies quant intentant entubarme el llavi de la onada em va partir la taula en dos. Apa, a comprar-ne una de nova!








- L'heroi nacional de Cosa Rica es Juan Santamaria. I l'Albert es diu Albert Santamaria, això ens ha obert moltes portes!! I el 38è president, que va desmantellar l'exèrcit, era José Figueres Ferrer. Endevineu d'on era... Avui en dia, gràcies a ell, Costa Rica és l'únic país del món sense exèrcit.











- El plat típic: el Casado: Arròs, frijoles, pollastre, plàtan fregit i algo més depenent de la casa. El lloc on es menja: la Soda! és com s'anomenen els restaurants típics, oberts tot el dia i mooooolt barats. Això si: esmorzes, dines i sopes "arroz i frijoles"!
- Es fa de dia a les 6 del matí i de nit a les 6 de la tarda. Al matí a les 6 som a l'aigua, i moltes tardes a les 6 sen's fa fosc a l'aigua! Aquest es en Claudi sortint de negra nit.
El proper dia més aventuretes dels tres bombers aïllats a Playa del Carmen!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

boooomberooos!!
q tal x les amèriques? nosaltres pringant a la uni i tu... mhhh! xquí sueltu! jejeje
de moment, tot bé no? (buenu excepte lu de l'ull...) digali al teu amic q es recuperi! :)
vaaa paseu-vos-ho moltbé ehh! i no pensis amb la boja dels gats... XD!

enfin calamarcín, un ptó de totes les teves artístes (i de l'Ivan i l'Albert jeje) q ens tens ben adandonades..!! cuida't molt eh!

muuuuuuá
=]