divendres, 3 d’octubre del 2008

Washington DC

Son passades les 12 de la nit hora local, i finalment hem arribat al hostel de Washington. Quin dia...
Tot va comenssar (ho sento, tampoc hi ha c trencada al teclat!!) ahir a la nit a Nova York. Havent sopat vam decidir anar a fer una cervesa per chelsea, el barri on estavem. Comencem a voltar i veiem que tots els bars estaven a rebentar, com un dissabte. Vam entrar en un que ja haviem vist, tipic irlandes molt guapo, i amb molt d'ambient. No haviem ni demanat que ja ens trobem al mig dels alumnes de l'escola de moda de Nova York, en claudi i l'albert parlant el seu angles ultra patxanguer pero tenint converses alucinants. Resulta, ens expliquen, que a Nova York cada nit es divendres a la nit, que ells tenien classe l'endema al mati pero que igualment sortien cada dia de festa. Espectacular, mes que res pels diners que val una cervesa! Entre cerveses, estriptis de l'albert, rondes gratis dels amos del bar i mil tonteries se'ns van fer les cinc del mati, i cap a dormir amb un cego terrorific. Gran nit, sobretot perque eren tot ianquis i els hi feia molta gracia que nosaltres fossim de barcelona. Els reis de la festa, es clar!!
Avui al mati ha costat despertar-se, i estavem espessos espessos. Gairebe marxem del hostel sense tornar les claus, hem hagut de tornar quan ja erem al metro. Tot el mati voltant amunt i avall buscant una camera aquatica pe filmar les sessions de surf i res. I prometo que hem caminat tot manhattan amunt i avall. L'unica parada per fer el guiri: Empire State Building!! hem pujat a dalt i ha valgut la pena, les vistes son espectaculars, tot i que la cua tambe. Al final hem trobat una botiga on he comprat la olympus resistent a l'aigua: JA TINC CAMERA!! a mes, amb el tiquet de pujar a l'empire m'han regalat una maleteta i tot.
A la tarda hem tornat a caminar TOT manhattan altre cop buscant on sortia el ChinaBus cap a Washington. Amb parada altre cop als bombers, que tot i ser mes simpatics que els d'ahir ni de bon tros s'han guanyat les samarretes. A veure dema els de Washington. Resulta que East Broadway no es el mateix carrer que Broadway. Hem caminat molt (amb parada al macdonalds i pizza hut a menjar plats tradicionals americans). Quan hem arribat hem flipat del merder: en ple chinatown varies xineses arrossegant-nos cap a diferents autobusos de diferents companyies, totes cridant alhora, totes cridant que ens afanyessim que ja marxava... despres de pujar en un parell que resulta que no anaven a Washington hem enganxat el bo. Quatre horetes, parada a menjar Hotdogs i a mitjanit a la capital dels EEUU!! Es molt diferent a Nova York, aixo es veu molt mes pijo.
Quan entravem al metro hi ha hagut una situacio molt rara (que no desagradable): el metro estava completament ple de noies. Totes les andanes, el vestibul de l'estacio... estavem alucinant, de veritat, erem els unics homes a la vista. I totes mirant-nos. I n'hi havia milers! quan ens hem atrevit a parlar amb una que semblava simpatica, amb por per la nostra integritat fisica, ens ha explicat que venien d'un concert de New Kids On The Block, un grup de fa la ostia tipic d'adolescents (jo em pensava que ja estaven morts) que havien fet un concert de retrobament. Finalment hem arribat a la nostra parada sense cap accident. La veritat es que ens sentiem una mica assetjats alla tancats...
L'alberg on estem es guapissim. Una casa en un turo dels afores de Washington, ple de backpackers, l'amo es una canya i ja hi havia una colla d'australians convidant-nos a whisky. No gracies, avui no, hem dit... encara tenim ressaca...