dimarts, 8 de juliol del 2008

Nou membre de la pinya!!!!



El dissabte dia 5 va néixer en Pau, el fill d'en Santi i la Dolo. La pinya ja té un membre més! va sortir molt maco, una mica sec com son pare però se'l veia sa i valent. Bueno he d'admetre que jo només he vist una foto feta amb un mòbil però els testimonis presencials diuen que esta fet un roure aquest nano. Felicitats a la nova família!! Ara només falta que la pinya li inculqui els valors bàsics (o sigui que ens l'endurem de festa). El del mig a la foto de la dreta és el pare de la criatura.





Qui es pregunti què és la pinya pot anar a la pàgina web www.lapinya.com, on trobarà poca i desordenada informació, a més d'irrellevant. a més, no us deixaran entrar si no sou membres de la pinya. Però ho podeu provar a veure si cola. Pel que ho vulgui saber de veritat: la pinya és un grupuscle format entre 10 i 38 éssers (calificar-los d'humans és arriscat), depenent de l'acte. trivials a can bayo: 5; sopars a can guix: 6-14; actes institucionals com casaments i històries: 25-30; sopar de correbou: 38. venim de procedències molt diverses però tenim un objectiu comú: pendre el control de la societat. El problema és que no tenim ni control de nosaltres mateixos. De moment tenim en Martin de sotsinspector a bombers i en Xexi que puja i baixa la barrera de sadernes. També hi ha en Sei "el placa" que està en procés de tenir el control del monopoli de l'energia renovable a Catalunya! I en Norbe i en Sergi Sala que en un futur tindran imperis audiovisuals, de moment van fent casaments. La resta no tenim gaire futur perquè ens deixem arrossegar per nits de perdició (va, només una cervesa...) i dies de perdició (ressenyes per escalar? perquè? va ves pujant)(perquè no es pot acampar al mig de donosti?)
La pinya viatja i fa amics, ensenya la nostra cultura i n'aprèn d'altres. La pinya té membres de totes les cultures i nacionalitats, i ambaixades a portugal, itàlia, marroc i austràlia. La pinya celebra els caps d'any a les principals ciutats europees (paris, porto, riudoms). La pinya organitza refinats sopars d'entrecots i calçots on la gent acaba pixant-se a la cama dels altres. La pinya és poc benvinguda a casi tots els restaurants de Catalunya. La pinya practica esports com el Croscat XXL pista negra, kaiac propulsat per olot inundat, esqui aquàtic al tussols, esqui aquàtic pels camps nevats d'en bas, castellerisme borratxil, barrancs sense rapels, surf en onades pepe, Plàstic&mistol v 2.0, etc.

per resumir, el nostre lema:
Guapos no, però els calés no ens els acabaràs pas (jeje si fos veritat...)