divendres, 25 de març del 2011

encontres a la tercera fase

i no ho dic per encontres amb ovnis ni aliens, sinó d'encontres amb els esculls de corall. Les onades aquests dies estan bastant heavis, i m'he fotut un parell de rebolcades guapes en llocs on no hi havia "gaire" aigua... el problema es que aquests dies amb la lluna plena les marees són més fortes, i quan baixa la marea queda molt avall, i moltes onades trenquen sobre fons molt poc profunds. Els que estaran contents seran els taurons suposo, amb els surfistes que deixem trossos de pell enganxats als esculls... jeje aperitiu gratis! parlant de taurons, només hi ha hagut un atac en molts anys, i era perquè l'aigua estava super bruta i el tauró es va despistar, però d'haver-n'hi n'hi han! n'hi ha uns que es diuen spin sharks (o taurons rotatoris) que quan cacen peixos salten fora de l'aigua donant voltes. I s'en veuen bastants d'aquests.

A part d'això estem de sort, estem tenint molts bons dies, ja casi no plou (s'acaba l'estació de les pluges) i de moment cada dia onades. Hem estat surfejant Uluwatu, Serangan (la foto de sota és allà, el dia 13, l'he trobat a internet) Keramas, KFC, nusa dua, Sri Lanka... aquesta última és una onada que ningú no sap perquè es diu així. jo em sembla que ja ho sé, quan estas a l'aigua sembla que estiguis a Hikkaduwa, a la costa oest d'Sri Lanka! ostia el paisatge es igual i la onada s'assembla molt.

I així estem cada dia, amb les motos amunt i avall buscant les onades que millor trenquen enmig d'un transit acollonant, estan bojos els balinesos. És comparable em sembla que a Nàpols o Palermo, o islamabad... tot ple de cotxes i motos i camions pitant i intentar trobar un forat, convertint dos carrils en cinc o sis + carril de motos + vianants espontanis que encara no entenc perquè es juguen la vida caminant al costat de la carretera... La cosa bona és que tothom va molt a poc a poc, vas per doble carril i la gent no passa de 40 o 50! deu ser l'única raó per la qual encara no he vist centenars d'accidents múltiples... no he vist ni una topada! A més, hi ha trànsit tot el dia, sempre a petar. l'únic moment que estàs tranquil és a les 6 del matí, per això intentem fer sessió "early morning" cada matí!

El proper dia us explico els plans que estem fent per marxar d'expedició a Sumbawa...

1 comentari:

DOLORS MASANA ha dit...

VES AMB MOLTA CURA TIU, AIXO DE LES FARIDES ES MOLT SERIOS , BE NO
SE QUE T'EXPLICO, TU JA SAPS QUE TENS DE FER

UN PETONAS BEN FORT

LA TEVA TIA DOLORS