dilluns, 26 de gener del 2009

Comença l'entrenament!

Des de que ha començat l'any m'he posat en serio a entrenar pels jocs mundials de policies i bombers. D'això es tractava el calendari! no de sortir mig en boles perquè si, sinó de poder anar a Vancouver aquest agost a deixar el pavelló ben alt. Jo participo en vàries proves de natació, que és l'únic en què em veig capaç de fer alguna cosa que no sigui el ridícul. Les proves són els 50 metres lliures, esquena i papallona i els 100 lliures. I avui al parc anirem a córrer amb en Moi i els GRAE, a curtir-nos.
Hi anirem cansats ja que hem fet una actuació estelar. Ens han trucat al matí que hi havia uns cables al mig del carrer al costat del camp de futbol de Bianya, i hem anat cap allà un camió i l'autoescala. Pensant que serien com a mínim cables d'alta tensió fent espurnes i sembrant el pànic entre la població, resulta que eren quatre cables de telèfon tirats a terra. Hem fet el que hem pogut i ho hem deixat tot una mica endreçat, i altre cop cap al parc. A les 12 esperem la televisió per fer la roda de premsa sobre el sinistre, i a en Moi li donaran la creu de Sant Jordi al valor, per la seva actuació heroica. Es conya.
Mentre estava escrivint aquestes paraules hem tingut una altra sortida heroica, aquest cop si que era un cable d'electricitat, però ja hi havia els operaris de la companyia, o sigui que res. Uns dies tant i altres tant poc!