dilluns, 29 de desembre del 2008

Altres efectes del temporal


Els altres efectes són que els bombers ens hem de guanyar el sou, i de veritat. Arbres caiguts a la carretera i sobre cases, cables d'alta tensió fent espurnes al mig del carrer, gent atrapada amb problemes, accidents de trànsit, ensorraments de cases i d'indústries, i desapareguts (-el meu amic ha sortit a tocar neu amb el cotxe cap a falgars i no ha tornat!)
Això passa, i molt, i a la Garrotxa, encara que sembli mentida. I quan passa en un sol dia es quan les jornades de 24 hores es fan dures de veritat. De totes maneres, et sents molt bé quan algú pot arribar a casa a mitja nit, encara que hagi comportat tallar centenars d'arbres amb neu fins als genolls.
I entre guàrdia i guàrdia, surf! aquests dies el mediterrani ens ha ofrenat graaaaans onades però ens ha putejat amb un vent que no s'aguantava, i destrossava les graaaans onades. Alguna sessió hem fet, però tinc confiança en què demà serà la millor de totes. Bon tamany a la costa brava, i vent de sud. El mar estarà ordenat i ben maco!